MOBIL

– Viser dessverre at vi har hatt rett

Get har i flere år hevdet at Telenor har opptrådd ulovlig i mobilmarkedet og hindret konkurranse. Ifølge direktør Øyvind Husby bekrefter Konkurransetilsynets reaksjon at de har hatt rett.

Øyvind Husby, direktør for Samfunnskontakt i TDC Get, er ikke overrasket over Konkurransetilsynets reaksjon overfor Telenor.
Øyvind Husby, direktør for Samfunnskontakt i TDC Get, er ikke overrasket over Konkurransetilsynets reaksjon overfor Telenor. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
24. nov. 2016 - 08:27

– Det er trist å se at Konkurransetilsynet bekrefter at det vi har sagt i mange år er korrekt. Det triste er at det er sluttbrukerne som er blitt skadelidende på grunn av dårligere konkurranse enn det burde vært i mobilmarkedet. Gebyrets størrelse sier noe om alvorligheten i denne saken, sier direktør for samfunnskontakt, Øyvind Husby i TDC Get til Inside Telecom.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.