Norges raskeste teledirektører, dekningsdirektør Bjørn Amundsen og teknisk direkør Magnus Zetterberg i Telenor Norge, kan nok få bruk for fart når de skal lede arbeidet med å oppgradere over 7000 basestasjoner til 4G på 2,5 år. Her fotografert på vei fra frekvensforum i Lillesand tidligere i høst. Amundsen har selvsagt utstyr for å måle mobilnett i saltaskene. (Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no)

Vil oppgradere også fra 3G til 4G

For dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor er kunngjøringen av at 4G-utbyggingen skal forseres som å få julaften og 17. mai på samme dag.

Det var konserndirektør Sigve Brekke som avslørte planen om å oppgradere alle basestasjoner med 2G til 4G i løpet av de neste 2,5 år. Altså skal jobben være gjort våren 2018. Milliardkampen til debatt I vinter lovte Teliasonera å konkurrere på Telenors banehalvdel og utfordre konkurrentens dekningsposisjon.Det løftet har selskapet holdt, og i sommer ble det kjent at selskapet hadde bedre 4G-dekning enn Telenor.Nå svarer Telenor på utfordringen, og begge selskapene øser mi

Forsiden akkurat nå

Til toppen