MOBIL

Ut med gaffatape og slideshow-tv

Avlange helger og «hjemmekontor» med utsikt over Rondeslottet har rykket betraktelig nærmere. Nå trenger jeg ikke gaffatape for å få mobilt bredbånd på hytta.

Utsikten til Rondeslottet har det aldri vært noe å klage på fra hytta. Nå klager artikkelforfatter Håvard Fossen (innfelt) heller ikke over dekningen for mobilt bredbånd - fra Teliasonera i alle fall. .
Utsikten til Rondeslottet har det aldri vært noe å klage på fra hytta. Nå klager artikkelforfatter Håvard Fossen (innfelt) heller ikke over dekningen for mobilt bredbånd - fra Teliasonera i alle fall. . Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
6. aug. 2015 - 07:49

Jeg har tidligere ertet Teliasonera for 4G-reklamen deres, der 4G-skiltene spres ut over landet i hurtig tempo i tv-reklamen. (Fikk også en utmerket reaksjon fra Forbrukerombudet.) Men for oss som forsøker å følge litt med på særlig arealdekningen fra mobiloperatørene, er det liten tvil om at Teliasonera har gjort en kjempeinnsats for å få dekning som etter hvert kan måle seg med Telenors.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.