EPSI

Undersøkelse: Bedriftskundene opplever mobilselskapene som likere enn noen gang

Mobilnettet er bedre enn noen gang, og kvaliteten på mobiltjenestene er gode. Da blir det også en utfordring for mobilselskapene å klare å skille seg ut, ifølge Fredrik Høst i Epsi.

Historisk utvikling av kundetilfredshetsindeksen i privatmarkedet og bedriftsmarkedet i Norge. Generelt sett har bransjer og bedrifter med en kundetilfredshetsskår under 60 store vanskeligheter med å motivere kundene til å bli, mens resultater over 75 peker på en sterk relasjon mellom leverandør og kunde, ifølge Epsi.
Historisk utvikling av kundetilfredshetsindeksen i privatmarkedet og bedriftsmarkedet i Norge. Generelt sett har bransjer og bedrifter med en kundetilfredshetsskår under 60 store vanskeligheter med å motivere kundene til å bli, mens resultater over 75 peker på en sterk relasjon mellom leverandør og kunde, ifølge Epsi. Foto: Epsi Norge

Epsi har nå lagt frem sin årlige kundetilfredshetsundersøkelse av mobilselskapene i Norge. Dette er den 19. i rekken, og baserer seg på dybdeintervjuer av drøyt 2400 personer og bedrifter rundt om i Norge.

Les mer om: