BREDBÅND

– Trenger mer penger til bredbånd

Et felles omkved etter at Nkom la fram sitt anslag om hva det vil koste å bygge bredbånd, er at det vil koste mer enn de tror.

Administrerende direktør i Signal Bredbånd, Ole-Johnny Johansen, frykter for lønnsomheten i bredbåndsprosjektene til de siste husstandene. Her fotografert under et møte torsdag 2. november i Oslo der Nasjonal kommunikasjonsmyndighet presenterte dekningsundersøkelsen for 2023.
Administrerende direktør i Signal Bredbånd, Ole-Johnny Johansen, frykter for lønnsomheten i bredbåndsprosjektene til de siste husstandene. Her fotografert under et møte torsdag 2. november i Oslo der Nasjonal kommunikasjonsmyndighet presenterte dekningsundersøkelsen for 2023. Håvard Fossen
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
6. nov. 2023 - 07:54

Mellom 580 og 860 millioner kroner vil det koste i statlig støtte for å få fram bredbånd med minst 100 Mbit/s til de 34.000 siste boligene som ikke har tilbud om dette.  Tallene ble presentert sammen med Nasjonal kommunikasjonsmyndighets (Nkom) dekningsundersøkelse for 2023 torsdag 2. november.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.