Trenger alle å eie sine egne basestasjoner?

I Europa og i Norge henger vi etter den internasjonale trenden.

Globalt sett er det typisk å ikke eie de tårnene operatørene setter opp basestasjonene sine i. I Europa er det stikk motsatt: Her er det typisk at operatørene eier sine master, sa DNBs Helene Holand da hun talte på Inside Telecom-konferansen i Strømstad mandag 6. mai.
Globalt sett er det typisk å ikke eie de tårnene operatørene setter opp basestasjonene sine i. I Europa er det stikk motsatt: Her er det typisk at operatørene eier sine master, sa DNBs Helene Holand da hun talte på Inside Telecom-konferansen i Strømstad mandag 6. mai. Foto: Sebastian Storvik
7. mai 2019 - 08:30

«Infrastructure – sharing is caring?» var tittlen på Helene Holands innlegg på Inside Telecoms vårkonferanse i Strømstad i går. Hun er Senior Vice President, Communications & Technology i DNB, og tok opp det som skjer innen eierskap til den mobile infrastrukturen i telenettverkene rundt om i verden.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.