BREDBÅND

Transtema sparker 60 ansatte i Norge

OPPDATERT: Svenske Transtema, som fortalte om kjøp av de norske montørbedriftene UBConnect og Tessta Connect i 2022, sparker 200, av dem 60 i Norge.

Det er lavere fart enn ventet i utrulling av 5G-nettene som har ført til varsel om oppsigelser av rundt 60 ansatte i UBConnect Norge. Selskapet ble kjøpt av svenske Transtema ved årsskiftet.
Det er lavere fart enn ventet i utrulling av 5G-nettene som har ført til varsel om oppsigelser av rundt 60 ansatte i UBConnect Norge. Selskapet ble kjøpt av svenske Transtema ved årsskiftet. All Rights Reserved (C)2014
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
22. juni 2023 - 12:56

I en pressemelding forteller det børsnoterte selskapet at bakgrunnen for bemanningsreduksjonen er først og fremst nedmonteringen av kobbernettet i Sverige, samt langsommere takt på 5G-utbyggingen. Dette har ført til et behov for å «justere» arbeidsstokken. Derfor varsles det om mangel på arbeid (permitteringer) for 120 ansatte i juni.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.