BREDBÅNDSUTBYGGING

Trådløst bredbånd stanset 46 fiberprosjekter i Trøndelag

Da Telenor sendte ut liste med adresser som kan få trådløst bredbånd, ble Trøndelag nødt til å stanse en rekke fiberprosjekter. Nå må kommunalministeren svare Stortinget.

Trøndelag fylkeskommune avventer hva kommunalministeren svarer Stortinget i dag, før de bestemmer seg for hva de gjør med bredbåndsprosjektene de har satt på vent. Bildet er fra en tidligere utbygging på Kolvereid.
Trøndelag fylkeskommune avventer hva kommunalministeren svarer Stortinget i dag, før de bestemmer seg for hva de gjør med bredbåndsprosjektene de har satt på vent. Bildet er fra en tidligere utbygging på Kolvereid. Foto: Håvard Fossen
5. sep. 2022 - 07:45

Trøndelag fylkeskommune er blitt nødt til å stanse 46 av 52 utlyste bredbåndsprosjekter etter at de fikk en adresseliste fra Telenor som viser at flere av de utlyste områdene allerede har tilgang på fast trådløst bredbånd med større hastighet enn 30 megabit per sekund (Mbit/s).

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.