MOBIL

To-tre telefolk i regjeringens kommisjon for totalberedskap

Regjeringen har oppnevnt en totalberedskapskommisjon for å vurdere hvordan de samlede beredskapsressursene kan benyttes best mulig.

– Den massive digitaliseringen som skjer i alle sektorer i samfunnet medfører at stadig flere viktige og kritiske tjenester og samfunnsfunksjoner er avhengig av sikker elektronisk kommunikasjon med høy oppetid, sier sikkerhetsdirektør Elise Lindeberg.
– Den massive digitaliseringen som skjer i alle sektorer i samfunnet medfører at stadig flere viktige og kritiske tjenester og samfunnsfunksjoner er avhengig av sikker elektronisk kommunikasjon med høy oppetid, sier sikkerhetsdirektør Elise Lindeberg. Foto: Håvard Fossen

Blant medlemmene i kommisjonen, som skal ledes av tidligere forsvarssjef Harald Sunde, finner vi av sikkerhetsdirektør Elise Lindeberg i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet og sikkerhetsdirektør Hanne Tangen Nilsen i Telenor. I tillegg er konserndirektør Christian Stav i NTE i kommisjonen. I tillegg til å være et kraftselskap har NTE også omfattende bredbåndsvirksomhet i Midt-Norge.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.