MOBIL

Tjener penger etter flytting til skyen

Etter noen strevsomme år med nedgang og underskudd omsatte Phonect i fjor for 98 millioner kroner og fikk et ebitda-resultat på 8,2 millioner.

Administrerende direktør Torbjørn Hulbak ser et interessant marked dukke opp etter at kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner har åpnet for større bruk av skytjenester i offentlige virksomheter.
Administrerende direktør Torbjørn Hulbak ser et interessant marked dukke opp etter at kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner har åpnet for større bruk av skytjenester i offentlige virksomheter. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
22. apr. 2016 - 08:22

Administrerende direktør Torbjørn Hulbak smiler bredt når vi møter han i nye lokaler på Grønland i Oslo. Selskapet har vært gjennom tøffe år som toppet seg med 70 millioner kroner i omsetning og et underskudd på 18 millioner før skatt i 2014. Snuoperasjonen ga et 2015 med 98 millioner i omsetning og ebitda-resultat på 8,2 millioner. Resultat etter skatt endte på 3,4 millioner.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.