MOBIL

Tilfreds, forundret og betenkt

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet godtar Telias nulltaksering av musikkstrømming, men løfter samtidig pekefingeren advarende.

Kommunikasjonsdirektør Henning Lund ei Telia er glad for at Nkom godtar selskapets tilbud om nulltaksert musikkstrømming under navnet "Music Freedom", men er litt forundret over at Nkom advarer mot nulltakserte tjenester dersom omfanget blir større.
Kommunikasjonsdirektør Henning Lund ei Telia er glad for at Nkom godtar selskapets tilbud om nulltaksert musikkstrømming under navnet "Music Freedom", men er litt forundret over at Nkom advarer mot nulltakserte tjenester dersom omfanget blir større. Bilde: Telia
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
20. des. 2017 - 08:19

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) har kommet med sin andre vurdering av et nulltakseringstilbud etter at den nye EU-forordningen om nettnøytralitet ble norsk lov i mars 2017. Den første handlet om Telenors nulltakserte musikkstrømming i abonnementet Yng, som også fikk klarsignal i juni.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.