MOBIL

Thomas Midteide ny kommunikasjonsdirektør i Telenor Group

Thomas Midteide er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Telenor Group. Han kommer fra stillingen som konserndirektør for kommunikasjon og bærekraft i DNB.

Rita Skjærvik, konserndirektør for HR, bærekraft og eksterne relasjoner i Telenor Group, er svært fornøyd med at Thomas Midteide takket ja til jobben som kommunikasjonsdirektør i Telenor. Han skal også lede konsernets event- og konferanseavdeling.
Rita Skjærvik, konserndirektør for HR, bærekraft og eksterne relasjoner i Telenor Group, er svært fornøyd med at Thomas Midteide takket ja til jobben som kommunikasjonsdirektør i Telenor. Han skal også lede konsernets event- og konferanseavdeling. Foto: Martin Fjellanger, Telenor
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
6. juni 2023 - 06:56

Den nye kommunikasjonsdirektøren sier i en pressemelding at han gleder seg til å bidra til Telenors ambisjon om at digitaliseringen skal være grønn, sikker og for alle.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.