MOBIL

Tester LTE Broadcast i hele verden

Minst 16 mobiloperatører rundt om i verden tester nå ut LTE Broadcast, ofte for å få distribuert video til mobiler mer effektivt.

Samsung Note 3 er smartmobilen som har vært brukt i de fleste tester av LTE Broadcast så langt. Teknologien støttes av brikker fra Qualcomm Technologies. Under Youth Olympic Games har China Mobile gitt ut 18.000 LTE Broadcast-klare Huawei C8817 smartmobiler for å la de frivillige se lekene gratis. Flere nye mobiler på vei skal støtte standarden.
Samsung Note 3 er smartmobilen som har vært brukt i de fleste tester av LTE Broadcast så langt. Teknologien støttes av brikker fra Qualcomm Technologies. Under Youth Olympic Games har China Mobile gitt ut 18.000 LTE Broadcast-klare Huawei C8817 smartmobiler for å la de frivillige se lekene gratis. Flere nye mobiler på vei skal støtte standarden. Bilde: Telstra

Det er en rapport fra mobiloperatørenes organisasjon GSA (Global mobile suppliers association) som oppsummerer status for LTE Broadcast. Den viser at det er stor interesse for teknologien, samt at en rekke anvendelsesområder og forretningsmodeller er i støpeskjeen.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.