MOBIL

Telia og Telenor tramper på bremsen i 5G-utbyggingen

OPPDATERT: Oppsigelsene i UBConnect viser at Telia og Telenor ikke har samme hastverket med å få 5G til hele landet som før.

Dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor og informasjonssjef Daniel Barhom i Telia er her innfelt i et bilde fra festivalen Over Oslo. Amundsen kommenterer ikke hovedbudskapet i artikkelen før seinere i dag: At de bremser 5G-utbyggingen.
Dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor og informasjonssjef Daniel Barhom i Telia er her innfelt i et bilde fra festivalen Over Oslo. Amundsen kommenterer ikke hovedbudskapet i artikkelen før seinere i dag: At de bremser 5G-utbyggingen. Foto: Telenor, Telia og Inside Telecom
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
23. juni 2023 - 08:01

– Ambisjonen var 2023, sannsynligvis klarer vi ikke det, svarer informasjonssjef Daniel Barhom i Telia når vi spør om deres nye tidsfrist for at Telia skal ha på plass et landsdekkende 5G-nett.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.