BREDBÅND

Telenor vil ha ny regulering hurtigere

Telenor slipper regulering av store deler av bredbåndsnettet og sier de ønsker at alle åpner nettene sine – frivillig.

Telenor møter lettere regulering når/om det nye utkastet fra Nkom blir vedtatt. Her illustrert med Telenors hovedkvarter på Fornebu.
Telenor møter lettere regulering når/om det nye utkastet fra Nkom blir vedtatt. Her illustrert med Telenors hovedkvarter på Fornebu. Illustrasjonsfoto: Håvard Fossen
16. juni 2023 - 07:59

Reaksjonene etter Nkoms forslag til regulering er forsiktige – kanskje ikke så rart når det er flere hundre sider å pløye gjennom. En rekke av aktørene Inside Telecom snakket med torsdag hadde knapt fått startet på å lese seg opp og vil komme med kommentarer seinere. For å oppsummere hva Nkom har foreslått, er det ni aktører i 12 områder som må slippe til konkurrenter i sine nett. Litt mer detaljer i faktaboksen nedenfor og i gårsdagens artikkel: «Nkom deler Norge inn i 22 geografiske markeder. Regulerer ni aktører». Noen reaksjoner har vi fått.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.