BREDBÅND

Telenor tror på enighet om kobberbredbånd

Telenor tror bransjen vil finne løsninger for ny teknologi i kobbernettet, men bestrider at det står mellom enten bransjeenighet eller tre års utsettelse. - Planen er noe ganske annet enn sanering.

Myndighetskontakt David Hansen i Telenor Norge tror bransjen vil komme til en enighet om en modernisering av kobbernettet som vil kunne gi hundretusener av husstander i Norge bredbånd med høy kapasitet.
Myndighetskontakt David Hansen i Telenor Norge tror bransjen vil komme til en enighet om en modernisering av kobbernettet som vil kunne gi hundretusener av husstander i Norge bredbånd med høy kapasitet. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
16. feb. 2016 - 08:23

Myndighetskontakt David Hansen i Telenor Norge sier til Inside Telecom at opplevelsen av det første møtet i kobbergruppa i Bredbåndsforum sist fredag var konstruktiv. Han tror bransjen vil makte å oppnå enighet om gode løsninger som gjør det mulig å innføre ny teknologi i kobbernettet.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.