MOBIL

Telenor tester 5G i Trondheim

Med over 50 basestasjoner blir Trondheim Telenors største testarena for 5G.

Konsernsjef Sigve Brekke i Telenor hadde med seg en rekke aktører fra regionen på scenen da 5G ble presentert. Her er Per Magnus Veierland i Sevendof, rådmann Morten Wolden i Trondheim, Peter Due fra Yara Birkeland, grunnlegger Gustav Witzøe i Salmar og teknisk direktør Ingeborg Øfsthus i Telenor Norge.
Konsernsjef Sigve Brekke i Telenor hadde med seg en rekke aktører fra regionen på scenen da 5G ble presentert. Her er Per Magnus Veierland i Sevendof, rådmann Morten Wolden i Trondheim, Peter Due fra Yara Birkeland, grunnlegger Gustav Witzøe i Salmar og teknisk direktør Ingeborg Øfsthus i Telenor Norge. Foto: Håvard Fossen
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
27. mars 2019 - 12:43

Det var i et foredrag på konferansen Technoport i Trondheim onsdag at Telenor fortalte at byen blir den første storbyen i Norge som får 5G. På scenen sto både Telenors konsernsjef Sigve Brekke og teknisk direktør Ingeborg Øfsthus i Telenor Norge.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.