MOBIL

Telenor-sjefen vil ha 700 MHz før 2021

Konserndirektør Jon Fredrik Baksaas oppfordrer myndighetene til å frigjøre 700 MHz-båndet til mobil flere år før lisenstillatelsen for kringkasting går ut i 2021.

Konsernsjef Jon Fredrik Baksaas i Telenor oppfordret norske myndigheter til å tildele 700 MHz-båndet til mobilformål før dagens frekvenstillatelse til NTV går ut i 2021. Han mener det vil utløse nye investeringer i telebransjen.
Konsernsjef Jon Fredrik Baksaas i Telenor oppfordret norske myndigheter til å tildele 700 MHz-båndet til mobilformål før dagens frekvenstillatelse til NTV går ut i 2021. Han mener det vil utløse nye investeringer i telebransjen. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no

– Norske myndigheter må ikke finne på å vente like lenge med å tildele 700- MHz-båndet som de gjorde med 800 MHz-båndet i sin tid. Frigjøring av frekvenser til mobilformål setter fart på investeringene i telebransjen, sa Telenors konserndirektør Jon Fredrik Baksaas på konferansen Nkom agenda, Nasjonal kommunikasjonsmyndighets årlige møteplass for bransjen i Lillesand.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.