MOBIL

Telenor samlet ansatte fra hele Norge til festival på Fornebu

En av attraksjonene på Telenorfestivalen var en zipline fra øverste etasje og ned til scenen midt på gårdsplassen. Først ut var selvsagt konsernsjef Sigve Brekke.

Telenorfestivalen 2022. Konsernsjef Sigve Brekke brukte zipline for å komme seg ned på scenen og åpne festivalen sammen med Telenor Norge-sjef Petter-Børre Furberg.
Telenorfestivalen 2022. Konsernsjef Sigve Brekke brukte zipline for å komme seg ned på scenen og åpne festivalen sammen med Telenor Norge-sjef Petter-Børre Furberg. Håvard Fossen
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
20. juni 2022 - 07:49

Fredag 17. juni var 2500 Telenor-medarbeidere fra Svalbard i Nord til Ålesund i Sør samlet på Fornebu til festival og faglig påfyll. Telenor Norge-sjef Petter-Børre Furberg åpnet showet fra scenen og fikk raskt besøk fra sjefen sin, Sigve Brekke, som kom seilende ned fra takskjegget over Telenor Expo via zipline og ned på scenen. Det er i år 20 år siden Telenor flyttet inn i lokalene på Fornebu.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.