MOBIL

Telenor raskest i verden

Selskapet bak Speedtest, Ookla, har målt en gjennomsnittlig hastighet i Telenors mobilnett til 72,05 Mbit/s, raskest i verden.

Ookla-sjef Doug Suttles overrekker et synlig bevis til Telenors Skandinavia-direktør, Berit Svendsen, på at Telenor ved halvårsskiftet hadde verdens raskeste mobilnett, målt av Speedtest-brukere.
Ookla-sjef Doug Suttles overrekker et synlig bevis til Telenors Skandinavia-direktør, Berit Svendsen, på at Telenor ved halvårsskiftet hadde verdens raskeste mobilnett, målt av Speedtest-brukere. Foto: Martin Fjellanger, Telenor
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
29. aug. 2018 - 08:29

På et pressemøte med samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen til stede presenterte Ookla-sjef Doug Suttles resultatet av selskapets fartstester av mobilnett verden over. Han konstaterte at også Telia kommer godt ut i undersøkelsen, med en gjennomsnittlig nedlastningshastighet på 56,58 Mbit/s, mens Ice-kundene fikk 46,00 Mbit/s i gjennomsnitt.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.