MOBIL

Telenor Myanmar selges nå til omstridt kjøper fra Libanon og junta-godkjent lokal partner

I en pressemelding forteller Telenor at de har blitt informert om at myndighetene har godkjent salget av Telenor Myanmar til M1 Group og en lokal partner.

Dagens leder for Telenor Norge, Petter-Børre Furberg, ledet Telenor Myanmar og åpner her nettet til Telenor Myanmar 27. september 2014. Seks og et halvt år seinere tok militærjuntaen igjen all makt i landet, og nå selger Telenor sin virksomhet.
Dagens leder for Telenor Norge, Petter-Børre Furberg, ledet Telenor Myanmar og åpner her nettet til Telenor Myanmar 27. september 2014. Seks og et halvt år seinere tok militærjuntaen igjen all makt i landet, og nå selger Telenor sin virksomhet. Bilde: Telenor
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
18. mars 2022 - 08:07

Samtidig som Telenor nå melder at selskapet får lov til å selge sitt datterselskap i Myanmar til den omstridte kjøperen M1, pågår fortsatt flere prosesser som forsøker å få selskapet til ikke å overlate selskapets data om mobilkundene til militær-juntaen.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.