MOBIL

Telenor: Mobilnettet rammet av uværet fire steder

OPPDATERT: Ål, Hemsedal, Nesbyen og Gausdal er delvis uten mobilnett. Utfordringen er adkomst. Både Telenor, Ice og Telia er rammet. 

Dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor sier det største problemet nå er å komme seg til steder der det er fiberbrudd, fordi vannet stenger veier. Bildet er fra Branderudveien i Leirsund fra tirsdag 8. august.
Dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor sier det største problemet nå er å komme seg til steder der det er fiberbrudd, fordi vannet stenger veier. Bildet er fra Branderudveien i Leirsund fra tirsdag 8. august. Montasje: Rodrigo Freitas, NTB og Telenor (innfelt bilde)
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
9. aug. 2023 - 07:23

Dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor sier til Inside Telecom i dag, onsdag klokken 07.30 at de vil jobbe tett med statsforvalteren utover formiddagen for å finne ut hvordan de kan komme til der mobilnettet er satt ut.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.