MOBIL

Telenor med globalt initiativ for fornybar energiproduksjon

Konsernsjef Sigve Brekke i Telenor har tatt et globalt initiativ for å påvirke regjeringer og investorer til produksjon av fornybar energi i særlig Asia, Afrika og Latin-Amerika.

Konsernsjef Sigve Brekke i Telenor under framleggelse av resultatene for tredje kvartal 2021, der han fortalte at strømregninga til selskapet økte med 135 millioner kroner til 843 millioner.
Konsernsjef Sigve Brekke i Telenor under framleggelse av resultatene for tredje kvartal 2021, der han fortalte at strømregninga til selskapet økte med 135 millioner kroner til 843 millioner. Håvard Fossen
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
29. okt. 2021 - 08:22

Telenor er med sine 172 millioner mobilkunder og nettverk i åtte land en storforbruker av elektrisk energi. Når norske husholdninger klager over økte strømregninger for tida, er det små summer i forhold til storforbrukere som teleaktørene. Bare økningen i strømprisene i tredje kvartal i år, målt mot samme kvartal ett år før, ga Telenor en ekstra regning på 67 millioner kroner. Selve strømregningen økte med 135 millioner kroner. 68 millioner av dette på grunn av økt energiforbruk som skyldes vekst i trafikk og nettverk.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.