MOBIL

Telenor må ut med 13 milliarder mer i Finland

Nesten 95 prosent av aksjonærene i den finske operatøren DNA har sagt ja til tilbudet om å selge til Telenor. Resten får 15 dager til å tenke på før aksjene blir tvangssolgt.

Under presentasjonen av halvårsresultatene i sommer sa finansdirektør Jørgen Rostrup (til høyre) at Telenor har penger nok til å betale dersom de må utløse de 46 prosent av aksjonærene som til da ikke hadde solgt. Han sa også at Telenor ikke ville ha noe imot det om ingen flere ville selge og om DNA dermed ville fortsette som børsnotert selskap i Finland. Her sammen med Telenor Norge-sjef Petter-Børre Furberg.
Under presentasjonen av halvårsresultatene i sommer sa finansdirektør Jørgen Rostrup (til høyre) at Telenor har penger nok til å betale dersom de må utløse de 46 prosent av aksjonærene som til da ikke hadde solgt. Han sa også at Telenor ikke ville ha noe imot det om ingen flere ville selge og om DNA dermed ville fortsette som børsnotert selskap i Finland. Her sammen med Telenor Norge-sjef Petter-Børre Furberg. Håvard Fossen
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
27. sep. 2019 - 11:13

Da Telenor gjennomførte kjøpet av 54 prosent av aksjene i finske DNA 21

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.