KOBBERNETT

Telenor er uenig i Nkoms nye makspriser på tilgang til kobbernettet

Telenor hevder at pristaket på tilgangstjenester i kobbernettet ikke dekker kostnadene deres, men hverken Nkom, ESA eller kobberkjøperne vil høre på Telenors klager.

Telenor er misfornøyd med det nye pristaket på aksesser til kobbernettet Telenor skal legge ned i 2025, og mener maksprisene ikke dekker selskapets utgifter med å drifte og vedlikeholde aksessene.
Telenor er misfornøyd med det nye pristaket på aksesser til kobbernettet Telenor skal legge ned i 2025, og mener maksprisene ikke dekker selskapets utgifter med å drifte og vedlikeholde aksessene. Illustrasjonsfoto: Gunstein Myre/Nkom
31. juli 2023 - 10:24

Telenor mener det nye pristaket Nkom har fastsatt for tilgangsprodukter i Telenors kobbernett, er satt for lavt. Telenor mener at prisene som skal gjelde for de to siste årene av kobbernettets levetid er så lave at de ikke dekker selskapets utgifter.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.