TELENOR

Telenor-direktør: Glad for at mobilbeviset i Baneheia-saken ble tatt opp igjen

Dekningsdirektør Bjørn Amundsen la fram Telenor-målinger som viste at Viggo Kristiansens mobiltelefon ikke var på åstedet under dobbeltdrapet, men retten så bort fra dem.

Bjørn Amundsen har vært dekningsdirektør for mobilnettet i Telenor siden 1994. I 2001 og 2002 vitnet han om Telenors målinger i Baneheia for å avklare om Viggo Kristiansens mobiltelefon kunne vært brukt der i tiden rundt drapene han stod anklaget for.
Bjørn Amundsen har vært dekningsdirektør for mobilnettet i Telenor siden 1994. I 2001 og 2002 vitnet han om Telenors målinger i Baneheia for å avklare om Viggo Kristiansens mobiltelefon kunne vært brukt der i tiden rundt drapene han stod anklaget for. Foto: Gorm Kallestad/NTB
24. okt. 2022 - 14:23

Under rettssakene mot Viggo Kristiansen og Jan Helge Andersen i 2001 og 2002 forklarte dekningsdirektør Bjørn Amundsen at de ikke greide å se at

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.