MOBIL

Telenor ber svenske myndigheter sette regler for 5G på pause

Krigen i Ukraina er bakteppe for et brev Telenor Sverige-sjef Bjørn Ivar Moen har sendt til myndighetene i Sverige. Det omhandler også telesikkerhet i resten av Norden.

Telenor Sverige-sjef Bjørn Ivar Moen mener det haster å få endret vilkårene i de svenske frekvenstillatelsene, slik at det blir mulig med et sikkerhetssamarbeid på tvers av landegrensene for de pannordiske teleoperatørene.
Telenor Sverige-sjef Bjørn Ivar Moen mener det haster å få endret vilkårene i de svenske frekvenstillatelsene, slik at det blir mulig med et sikkerhetssamarbeid på tvers av landegrensene for de pannordiske teleoperatørene. Foto: Telenor
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
31. mai 2023 - 08:04

Det Telenor ber den svenske Post och Telestyrelsen (PTS) om å gjøre, er å sette på pause kravet i alle frekvenstillatelser som handler om at personell og funksjoner må flyttes til Sverige. Og sikkerhetssituasjonen gjør at det haster!

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.