BREDBÅND

Telenor ber om informasjon om tilgang til alle subsidierte fibernett

Fiber-utfordreren (!) Telenor har bedt om tilgang til å levere sine tjenester i alle nett som har fått offentlig støtte.

Birgitte Engebretsen, administrerende direktør i Telenor Norge, her i DN-teltet under Arendalsuka, vil gjerne levere bredbåndstjenester over andres åpne nett.
Birgitte Engebretsen, administrerende direktør i Telenor Norge, her i DN-teltet under Arendalsuka, vil gjerne levere bredbåndstjenester over andres åpne nett. Håvard Fossen
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
4. sep. 2023 - 08:10

Det var under debatten om åpne nett under Arendalsuka at Telenor Norge-sjef Birgitte Engebretsen fra scenen kunne fortelle at de har bedt om informasjon om tilgang for å selge sine tjenester til alle bygningerer som har et subsidiert nett i veggen. Det gjelder et sted mellom 75.000 og 100.000 husstander eller bedrifter, stort sett utenfor de store tettstedene.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.