MOBIL

Telenor åpner gründersatsing for tingenes Internett

I dag presenterer Telenor sitt nye initiativ, kalt Telenor Start IOT. Tilbudet skal være gratis for gründere og studenter i Norge.

Forskningssjef Bjørn Sandberg i Telenor, her sammen med Ieva Martinkenaite, som leder gruppen som er bindeleddet mellom Telenor og gründere som ønsker å teste tjenester i IoT-nettet. Hun skal presentere gründersatsingen i dag i Forskningsparken. Hun koordinerer også arbeidet innen kunstig intelligens, senteret der Telenor jobber sammen med Sintef og NTNU.
Forskningssjef Bjørn Sandberg i Telenor, her sammen med Ieva Martinkenaite, som leder gruppen som er bindeleddet mellom Telenor og gründere som ønsker å teste tjenester i IoT-nettet. Hun skal presentere gründersatsingen i dag i Forskningsparken. Hun koordinerer også arbeidet innen kunstig intelligens, senteret der Telenor jobber sammen med Sintef og NTNU. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
4. apr. 2017 - 08:04

Telenor kaller det et «nytt eksperimentelt initiativ» for tingenes Internett, Telenor Start IOT. Målet er, ifølge en pressemelding, å øke innovasjon og støtte entreprenørskap og ny nasjonal kompetansebygging.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.