MOBIL

Telenor-5G til to tredjedeler av landet i 2022

Med oppgradering av 50 basestasjoner i uka på det meste, skal befolkningen i 250 kommuner ha tilgang til 5G fra Telenor i løpet av 2022.

Teknologidirektør Ingeborg Øfsthus i Telenor presenterte Telenors planer for utbygging av 5G. Her foran et bilde av seg selv der hun stolt viser at hun oppnådde 1122 Mbit/s hastighet på mobilen fra soverommet sitt.
Teknologidirektør Ingeborg Øfsthus i Telenor presenterte Telenors planer for utbygging av 5G. Her foran et bilde av seg selv der hun stolt viser at hun oppnådde 1122 Mbit/s hastighet på mobilen fra soverommet sitt. Martin Fjellanger Telenor
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
30. sep. 2021 - 08:04

Det fortalte teknologidirektør Ingeborg Øfsthus på en pressekonferanse onsdag 29. september, der selskapet også presenterte mer detaljer rundt hvordan de jobber for å gjøre mobilnettet mer robust mot fiber- og strømbrudd.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.