MOBIL

Teds – et skritt på veien til LTE

Nødnettet får nå åtte ganger bedre datahastighet, altså 80 kilobit per sekund. Det kan sees på som et skritt på veien til LTE i nødnettet.

Harald Skinnemoen i Ansur leverer et system for kontrollrom der det er mulig å hente inn detaljer i bildene i høy oppløsning. Litt vanskelig å se på dette bildet, men partiet rundt brillene på bildet i bakgrunnen av Hans Petter Naper i Nødnettet har en helt annen oppløsning enn resten av fotografiet.
Harald Skinnemoen i Ansur leverer et system for kontrollrom der det er mulig å hente inn detaljer i bildene i høy oppløsning. Litt vanskelig å se på dette bildet, men partiet rundt brillene på bildet i bakgrunnen av Hans Petter Naper i Nødnettet har en helt annen oppløsning enn resten av fotografiet. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
9. apr. 2014 - 08:03

Under Nødnettdagene presenterte flere bedrifter ulike metoder for å utnytte den høyere datahastigheten som teknologien Teds (Tetra Enhanced Data Service) gir nødnettet om kort tid.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.