MOBIL

Svenskene gransker brudd på nettnøytraliteten

Svenske myndigheter gransker Telia og Tre etter at begge selskapene har innført nulltaksering. Snart kommer nye EU-regler på høring.

Seniorrådgiver Frode Sørensen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) leder arbeidet med å tolke EU-reglene om nettnøytralitet i de europeiske regulatørenes organisasjon Berec. Sannsynligvis vil arbeidet her bidra til å avgjøre resultatet av den svenske granskingen av nulltaksering fra operatørene Telia og Tre.
Seniorrådgiver Frode Sørensen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) leder arbeidet med å tolke EU-reglene om nettnøytralitet i de europeiske regulatørenes organisasjon Berec. Sannsynligvis vil arbeidet her bidra til å avgjøre resultatet av den svenske granskingen av nulltaksering fra operatørene Telia og Tre. Bilde: Post- og teletilsynet
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
12. mai 2016 - 07:57

Det kan kanskje lønne seg for den svenske Post- och telestyrelsen (PTS) å somle litt med avgjørelsen i granskingen av tjenestene fra de to selskapene, for 6. juni kommer det EU-regler for temaet på høring.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.