BREDBÅND

Store forskjeller i tilbudet om raskt bredbånd

Andelen husstander med tilbud om 100 Mbit/s nedstrømskapasitet ligger nasjonalt på 86 prosent. Men det er fortsatt betydelig forskjell mellom Oslo (98 prosent) og Nordland (73 prosent).

Nordland; best på natur, dårligst på høyhastighetsbredbånd. Her et bilde av midnattssola på en strand i Lofoten, ved Flakstad  på Flakstadøya.
Nordland; best på natur, dårligst på høyhastighetsbredbånd. Her et bilde av midnattssola på en strand i Lofoten, ved Flakstad på Flakstadøya. Foto: Gorm Kallestad/NTB Scanpix
27. sep. 2019 - 14:03

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) har sluppet sin årlige statistikk for bredbåndsdekninga i Norge. Den 19. rapporten i rekken kan oppsummeres kort med at 86 prosent av norske husstander har tilbud om bredbånd med 100 Mbit/s nedstrømskapasitet - og at under 1000 husstander i Norge mangler et tilbud om bredbånd med minst 10 Mbit/s nedstrømskapasitet.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.