MOBIL

Startet jobben med dekningstest i Nord-Norge

Telenor Norges nye teknologidirektør har benyttet sine første tre måneder i jobben til å reise rundt og møte selskapets teknologer rundt om i landet.

– Jeg lærer litt hver eneste dag. Nøkkelen til et bedre liv er å spørre og grave og være klar på at jeg ikke kan alt. Nysgjerrighet er nødvendig, og gjør livet mer interessant, sier teknologidirektør Ingeborg Øfsthus, som sier hun er blitt tatt godt imot av de mange utrolig flinke kollegene sine.
– Jeg lærer litt hver eneste dag. Nøkkelen til et bedre liv er å spørre og grave og være klar på at jeg ikke kan alt. Nysgjerrighet er nødvendig, og gjør livet mer interessant, sier teknologidirektør Ingeborg Øfsthus, som sier hun er blitt tatt godt imot av de mange utrolig flinke kollegene sine. Foto: Telenor
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
18. des. 2018 - 08:24

For selv om Ingeborg Øfsthus har vært ansatt i Telenor eller i Telenor-eide selskaper i 20 år, er det en stund siden hun har jobbet i Norge. Til jobben som teknologidirektør i Telenor Norge kom hun fra stillingen som sjef for selskapets operasjon i Serbia, inntil det selskapet ble solgt sammen med operasjonene i Montenegro, Bulgaria og Ungarn.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.