SOMMERINTERVJUET

Sognenett-leiaren: – Det digitale klasseskillet bør settast på dagsorden

Dagleg leiar i Sognenett, Ole Petter Hatlevoll, trur at fleire koronaendringar vil ende opp med å bli permanente, men meiner samtidig at perioden har vist kor viktig dei små sosiale interaksjonane er.

Ole Petter Hatlevoll  (til venstre) er dagleg leiar i Sognenett. Han mottok diplom da selskapet vart kåra til årets regionale carrier (fiberoperatør) av Carriers forum i 2018. Til høgre er dagleg leiar i Stamfiber, Guttorm Haugan, som mottok pris for bygdefibermodellen, som årets fiberambassadør.
Ole Petter Hatlevoll (til venstre) er dagleg leiar i Sognenett. Han mottok diplom da selskapet vart kåra til årets regionale carrier (fiberoperatør) av Carriers forum i 2018. Til høgre er dagleg leiar i Stamfiber, Guttorm Haugan, som mottok pris for bygdefibermodellen, som årets fiberambassadør. Foto: Håvard Fossen
4. aug. 2020 - 08:01

Gjennom sommaren stiller vi ei rekkje sentrale personar i telekom-bransjen nokre faste spørsmål om blant anna kvardagen etter korona, situasjonen i telekom-sektoren, og om dei sjølv.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.