MOBIL

Snart klart for nye tjenester på 5G

Med 5G kan virksomheter så å si bli sin egen teleoperatør. 

Kundevekst: Direktør for Telia Bedrift, sivilingeniør Jon Christian Hillestad, håver inn nye kunder og tror alle de nye bruksområdene til 5G vil gi større vekst i bedriftssegmentet.
Kundevekst: Direktør for Telia Bedrift, sivilingeniør Jon Christian Hillestad, håver inn nye kunder og tror alle de nye bruksområdene til 5G vil gi større vekst i bedriftssegmentet. Foto: Odd Richard Valmot
14. mai 2020 - 08:06

Direktør for Telia Bedrift, sivilingeniør Jon Christian Hillestad, har stor tro på selskapets 5G-nett, som de nå bygger for fulle mugger. Det er operativt i Lillestrøm, til og med inne i Norges Varemesse hvor det sitter en liten mikrocelle under taket. For øvrig den første innendørs 5G-cellen i Norge, ifølge selskapet. Telia markerte starten på utbyggingen de nå er i gang med i Varemessens store lokaler, der det er mulig for folk å holde avstand.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.