BREDBÅND

Slik tok de innersvingen på Telenor

Da det lokale bredbåndsselskapet tok opp kampen mot selveste Telenor, var det med alle odds imot seg. Noen måneder senere sitter de seirende tilbake.

Styreleder i Infranord AS, Oddbjørn Samuelsen, og daglig leder Nils Pettersen smiler selv om anbudet gikk tapt. For de endte opp med bredbåndskundene likevel - uten pengestøtte fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet.
Styreleder i Infranord AS, Oddbjørn Samuelsen, og daglig leder Nils Pettersen smiler selv om anbudet gikk tapt. For de endte opp med bredbåndskundene likevel - uten pengestøtte fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet. Bilde: Nils Pettersen
Varog KervarecVarog KervarecFagredaktør
2. okt. 2017 - 08:41

Telenor vant anbudet og statsstøtten, og det var bare et spørsmål om tid før innbyggerne på vestsiden av Porsanger kommune i Finnmark skulle bli bredbåndskunder i selskapet «til evig tid»: På kort tid banket telekjempen på dørene og skaffet underskriftene som bandt de fremtidige kundene til selskapet.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.