MOBIL

Skal utrede nødnett i 1,5 år

Neste skritt mot nytt nødnett er en utredning som DSB har gitt seg selv halvannet år på å gjennomføre. Det sies å være kort tid.

Fagdirektør Tor Helge Lyngstøl i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap sa under Inside Telecom-konferansen i Strømstad at nødnett i kommersielle nett vil gi nød- og beredskapsetatene del i innovasjonen i mobilnettene, samtidig som befolkningen får bedre mobilnett.
Fagdirektør Tor Helge Lyngstøl i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap sa under Inside Telecom-konferansen i Strømstad at nødnett i kommersielle nett vil gi nød- og beredskapsetatene del i innovasjonen i mobilnettene, samtidig som befolkningen får bedre mobilnett. Foto: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
29. mai 2018 - 08:29

«Konseptutvalgsutredning» er navnet regjeringsapparatet, nærmere bestemt Finansdepartementet, kaller prosessen utredningen av nødnettet nå går inn i.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.