MOBIL

Sikter på mer enn 60.000 nye fiberkunder i 2019

Første arbeidsdag fikk den nye sjefen i Telenor Norge en kobberfloke i fanget. Nå sier han telekjempen skal øke fiberveksten med over 50 prosent i 2019.

Telenor Norges nye leder, Petter-Børre Furberg sier selskapet sikter mot å levere fiber til 60.000 privatkunder i løpet av 2019. I tillegg kommer en økt satsing på fiber til bedriftsmarkedet.
Telenor Norges nye leder, Petter-Børre Furberg sier selskapet sikter mot å levere fiber til 60.000 privatkunder i løpet av 2019. I tillegg kommer en økt satsing på fiber til bedriftsmarkedet. Foto: Håvard Fossen, Insidetelecom.no

Petter-Børre Furberg innrømmer at budskapet om at kobbernettet skal legges ned, kom litt skjevt ut til Norges befolkning. Resultatet har vært avisoppslag daglig landet over der folk dels uttrykker frykt for å miste bredbånd og telefoni og dels krever at regjeringen passer på hva Telenor foretar seg. Både den ferske digitaliseringsministeren og tilsynsorganet Nasjonal kommunikasjonsmyndighet har rykket ut og sagt at de skal passe på.

Les mer om: