MOBIL

Regjeringen kaller telebransjen inn til en serie møter foran stortingsmelding

Kommunal- og moderniseringsdepartementet vil møte bransjen for å få innspill til arbeidet med den kommende stortingsmeldingen om mobil-, bredbånd-, og internett-tjenester.

Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland ønsker innspill fra bransjen før stortingsmeldingen om mobil-, bredbånd- og internett-tjenester legges fram seinere i høst. Her sammen med dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor under åpningen av selskapets 5G-nett i Trondheim, samme dagen som koronapandemien stengte Norge.
Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland ønsker innspill fra bransjen før stortingsmeldingen om mobil-, bredbånd- og internett-tjenester legges fram seinere i høst. Her sammen med dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor under åpningen av selskapets 5G-nett i Trondheim, samme dagen som koronapandemien stengte Norge. Foto: Telenor

– Vi har behov for bransjens innspill på flere temaer, slik at kunnskapsgrunnlaget blir best mulig, sier distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland i en pressemelding.

Les mer om: