MOBIL

Proptivity med første innendørs multi-operatør mobilnett

I Stockholm har Proptivity levert et innendørs mobilnett som alle operatører kan koble seg til gratis.

I eiendommen med varehuset Åhlens på gateplan på Östermalmstorg i Stockholm har Proptivity bygd et innendørs 5G-nett med Ericsson-utstyr. Huseier betaler for leie av nettet, mens alle mobiloperatører kan koble seg til, om de vil.
I eiendommen med varehuset Åhlens på gateplan på Östermalmstorg i Stockholm har Proptivity bygd et innendørs 5G-nett med Ericsson-utstyr. Huseier betaler for leie av nettet, mens alle mobiloperatører kan koble seg til, om de vil. Foto: Proptivity
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
27. juni 2023 - 08:09

Når eiendomsselskapet Fastpartner har bygd et innendørs mobilnett, er det for å gi leietakere og kunder i butikker og kontorer topp mobildekning innomhus. Problemet som løses er blant annet at mobilsignalene fra utendørs antenner sliter med å trenge inn i bygg, en utfordring som bare blir vanskeligere når mobilnettene tar i bruk stadig høyere frekvenser. Vel så viktig er at løsningen med et nøytralt innendørs mobilnett gir dekning for alle operatører som vil.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.