BREDBÅND

– Oppfordrer til å ta løftet med bredbånd til alle nå

Telenor Norge-sjef Petter-Børre Furberg anbefaler et felles løft for å gi bredbånd til de aller siste husstandene nå, fordi kapasiteten til å bygge ut står klar.

Her et bilde fra videostrømmen fra Inside Telecom-konferansen 6. oktober, der Telenor Norge-sjef Petter-Børre Furberg oppfordret myndighetene til å støtte utbygging av bredbånd til de siste som ikke har et tilbud nå. Her sammen med et bilde av at en av Telenor-medarbeiderne – Pål – sjekker om konkurrenten Ice har dekning, ved å løfte opp en Ice-ruter på en pinne.
Her et bilde fra videostrømmen fra Inside Telecom-konferansen 6. oktober, der Telenor Norge-sjef Petter-Børre Furberg oppfordret myndighetene til å støtte utbygging av bredbånd til de siste som ikke har et tilbud nå. Her sammen med et bilde av at en av Telenor-medarbeiderne – Pål – sjekker om konkurrenten Ice har dekning, ved å løfte opp en Ice-ruter på en pinne. Foto: Inside Telecom

Det var på Inside Telecom-konferansen 6. oktober at Furberg i et foredrag kom med oppfordringen, rettet til regjeringen, som dagen etter la fram et forslag til statsbudsjett som ikke akkurat oppfylte hans ønske.

Les mer om: