BREDBÅND

Lyse ønsker regionale «5G»-lisenser

Lyse Tele-sjef Toril Nag tar til orde for regionale lisenser for 5G. De trådløse ambisjonene til Lyse begynner å ta form.

Direktør for Lyses televirksomhet, Toril Nag, her fotografert under Inside Telecom-konferansen i Strømstad 7. mai sammen med ordfører Bjørn Laugaland i Hjelmeland kommune og statssekretær Tommy Skjervold i Samferdselsdepartementet.
Direktør for Lyses televirksomhet, Toril Nag, her fotografert under Inside Telecom-konferansen i Strømstad 7. mai sammen med ordfører Bjørn Laugaland i Hjelmeland kommune og statssekretær Tommy Skjervold i Samferdselsdepartementet. Foto: Håvard Fossen
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
14. mai 2018 - 08:16

Det var under Inside Telecom-konferansen i Strømstad 7. mai at Nag i et foredrag snakket varmt for regionale lisenser i et foredrag som handlet om hvordan skaffe bredbånd til alle. For å løse den oppgaven mener Lyse-sfæren at trådløse teknologier kan få en funksjon, som en forlengelse av fiberen i en rekke tilfeller.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.