MOBIL

Øker tempoet i å fjerne kobbernettet

Telenor senker beløpet de vil betale for å reparere feil på fasttelefonnettet.

Det blir stadig færre abonnenter på fasttelefoni i Norge. Ved utgangen av september var det 417.000 fasttelefonikunder. Telenor ønsker å få disse kundene over på mobiltelefoni eller bredbåndstelefoni etter hvert. Blant annet ved å la være å reparere linjer som får feil, dersom det koster mer enn 3300 kroner.
Det blir stadig færre abonnenter på fasttelefoni i Norge. Ved utgangen av september var det 417.000 fasttelefonikunder. Telenor ønsker å få disse kundene over på mobiltelefoni eller bredbåndstelefoni etter hvert. Blant annet ved å la være å reparere linjer som får feil, dersom det koster mer enn 3300 kroner. Bilde: Harald Nesland
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
3. okt. 2018 - 08:27

Mandag sendte Telenor Wholesale ut en kort melding om at de fra 1. desember i år ikke vil reparere fasttelefonen til enkeltkunder dersom det koster mer enn 3300 kroner. I dag reparerer de for opptil 4500 kroner per linje.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.