MOBIL

NRK kjøper telefoni for en kvart milliard. Vil ha mobil fra Telia og Telenor, ikke Ice

Rikskringkasteren er en svært stor og avansert telekunde. Sist fikk Telia 250 millioners-kontrakten. Ice er foreløpig veiet og funnet for lett.

NRK skriver i anbudsdokumentene at de har nokså avanserte krav til mobiltelefoni. Her et eksempel fra programserien Monsen minutt for minutt, her i Jotunheimen, der de bar med seg nokså avansert kommunikasjonsutstyr i fjellheimen.
NRK skriver i anbudsdokumentene at de har nokså avanserte krav til mobiltelefoni. Her et eksempel fra programserien Monsen minutt for minutt, her i Jotunheimen, der de bar med seg nokså avansert kommunikasjonsutstyr i fjellheimen. Sindre Skrede/NRK
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
1. feb. 2021 - 07:58

Norsk Rikskringkasting (NRK) har lagt ut på anbud en omfattende konkurranse om fast- og mobiltelefoni i tillegg til teletjenester til administrasjon og produksjon. Anskaffelsen omfatter fast- og mobiltelefoni med tilhørende tjenester, mobil datakommunikasjon, tilkobling til offentlig nett, kjøp av mobilterminaler, samt tilhørende løsninger og tjenester.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.