BREDBÅND

Norsk wifi-analyse ut i verden

Løsninger fra norske Eye Networks er med selgerne hos det internasjonale selskapet Zyxel når de selger bredbåndsrutere og wifi-løsninger til europeiske bredbåndsoperatører.

Zyxel Norges Marius Rønningen, Eren Soyak i Lifemote og linda Firveld i Eye Networks fotografert under Broadband World Forum i Berlin i oktober. De tre selskapene samarbeider om å gjøre wifi-opplevelsen bedre for europeiske bredbåndskunder.
Zyxel Norges Marius Rønningen, Eren Soyak i Lifemote og linda Firveld i Eye Networks fotografert under Broadband World Forum i Berlin i oktober. De tre selskapene samarbeider om å gjøre wifi-opplevelsen bedre for europeiske bredbåndskunder. Foto: Håvard Fossen
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
19. nov. 2018 - 07:58

Det norske teknologiselskapet er i denne sammenhengen i et trepartssamarbeid om bredbåndskundene, og wifi-analysetjenesten «Eyesaas Carat by Lifemote» er det som har vekket Zyxels interesse.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.