Norge på topp i nordisk digitaliseringsindeks

Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland var glad for å motta budskapet om at Norge er best på hennes fagfelt.

Telenor Norge-sjef Petter-Børre Furberg og distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland på gårdsplassen mellom Telenor-blokkene på Fornebu foran pressekonferansen der rangeringen av 60 kommuner i Norge, Sverige, Finland og Danmark ble presentert.
Telenor Norge-sjef Petter-Børre Furberg og distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland på gårdsplassen mellom Telenor-blokkene på Fornebu foran pressekonferansen der rangeringen av 60 kommuner i Norge, Sverige, Finland og Danmark ble presentert. Bilde: Stian Kristoffer Sande/Telenor Group

Det er Telenor som har bestilt undersøkelsen, som er utført av analytikere i Analysys Mason. Konklusjonen er at Norge er best i Norden til å møte den digitale fremtiden. Telenor Norge-sjef Petter-Børre Furberg trekker fram fra undersøkelsen at store byer og storkommuner er dårligere enn de små- og mellomstore kommunene på å legge til rette for mobilnettutbygging.

Les mer om: