MOBIL

Norge faller på utdatert 5G-statistikk

Statistikk fra 2020 viser at en større del av folk i EU har tilgang til 5G enn nordmenn har.

– Tallene fra EU viser at en større del av befolkningen i Europa har tilgang til 5G enn i Norge. Det er av stor betydning at Norge nå holder trykket i utbyggingen som er startet, slik at Norge ikke sakker akterut, sier direktør Pål Wien Espen i Nkom.
– Tallene fra EU viser at en større del av befolkningen i Europa har tilgang til 5G enn i Norge. Det er av stor betydning at Norge nå holder trykket i utbyggingen som er startet, slik at Norge ikke sakker akterut, sier direktør Pål Wien Espen i Nkom. Foto: Gunstein Myre
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
15. nov. 2021 - 06:19

– Tallene fra EU viser at en større del av befolkningen i Europa har tilgang til 5G enn i Norge. Det er derfor av stor betydning at ekombransjen i Norge nå holder trykket i utbyggingen som er startet, slik at Norge ikke sakker akterut på dette helt avgjørende området, sier direktør Espen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) i en pressemelding.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.