BREDBÅND

Norske byer bremser utviklingen

Norske byer er gode på digitale tjenester, men dårlige på å tilrettelegge for utbygging av bredbånd. – Et paradoks, sier Telenor-sjef Berit Svendsen.

Telenor-sjef Berit Svendsen er ikke fornøyd med holdningen norske kommuner har til utbygging av teleinfrastruktur. Nå frykter hun manglende forståelse for denne infrastrukturens betydning skal komme i veien for utviklingen av nødvendige, digitale tjenester.
Telenor-sjef Berit Svendsen er ikke fornøyd med holdningen norske kommuner har til utbygging av teleinfrastruktur. Nå frykter hun manglende forståelse for denne infrastrukturens betydning skal komme i veien for utviklingen av nødvendige, digitale tjenester. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Varog KervarecVarog KervarecFagredaktør
6. nov. 2014 - 16:18

Det har gått to år siden Asker ble kåret til Nordens beste bredbåndsby. I år har forstadskommunen utenfor Oslo med 58.000 innbyggere falt til niendeplass på oversikten.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.