BREDBÅND

Nkom med kraftig advarsel mot Telenors kobberplaner

Telenor må opprettholde kobbernettet til 2025 og kan ikke legge det ned ved utgangen av 2022, slik selskapet planlegger, sier Nkom.

Nkom-sjef Pål Wien Espen og leder for konkurranseavdelingen Hans Jørgen Enger ønsker å fjerne usikkerheten Telenor skaper for grossistkundene når Telenor sier at kobbernettet skal slukkes om ett år. Bildet er fra presentasjon av ekomstatistikken for 2020.
Nkom-sjef Pål Wien Espen og leder for konkurranseavdelingen Hans Jørgen Enger ønsker å fjerne usikkerheten Telenor skaper for grossistkundene når Telenor sier at kobbernettet skal slukkes om ett år. Bildet er fra presentasjon av ekomstatistikken for 2020. Nkom
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
18. nov. 2021 - 07:29

Det kan virke som folkene i konkurranseavdelingen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) fikk kaffen i vrangstrupen da de leste pressemeldingen Telenor sendte ut mandag 15. november, med overskriften: «Neste år stenger kobbernettet: 100.000 kunder på trådløst bredbånd».

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.